Σάββατο, 30 Αυγούστου 2008

Dido - Η επιστροφή της ταξιδιάρικης μουσικής

Dido en liveImage via Wikipedia Από τότε που άκουσα την μουσική της, με συνοδεύει στα ταξίδια, στις συζητήσεις, σε όλες τις τις στιγμές, πάντα στο υπόβαθρο, χωρίς να με ενοχλεί καθόλου. Η μουσική της δεν έχει κάτι το φοβερά ιδιαίτερο, κάτι που να σε αποσπά. Θέλεις να την τραγουδήσεις, λες και την ξέρεις από καιρό, εξοικειώνεσαι αμέσως μαζί της. Και είχαμε καιρό να ακούσουμε κάποια νέα δουλειά της. Όχι ότι σταματήσαμε να την ακούμε.

Και πάνω που αναρωτιόμασταν που χάθηκε αυτή η κοπέλα, έγιναν γνωστές οι πρώτες πληροφορίες για την δισκογραφική της επιστροφή, προσφέροντας μάλιστα δωρεάν ένα νέο της τραγούδι.

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια απουσίας, ανακοινώθηκε ότι η Dido θα κυκλοφορήσει το νέο της album στις αρχές Νοεμβρίου. Το album θα έχει τίτλο "Safe Trip Home" και θα προηγηθεί η κυκλοφορία ένος πρώτου single με τίτλο "Don't Believe In Love". Το album ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και στο Λονδίνο, σε παραγωγή των Jon Brion, Dido και Ark.

Για να εορταστεί το γεγονός της ανακοίνωσης της επιστροφής της Dido, μέσω του επίσημου website της μπορείτε κατεβάσετε δωρεάν ένα τραγούδι με τίτλό "Look No Further" το οποίο θα περιλαμβάνεται στο νέο album.

Links
www.didomusic.com
www.myspace.com/didο

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: