Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Αντίο Michael Jackson. Ένα συγκινητικό γεγονός.

Michael JacksonMichael Jackson via last.fm


Με μια λιτή και συγκινητική τελετή στο Staples Center αποχαιρέτησαν οι φίλοι του τον Michael Jackson την Τρίτη το βράδυ. Η Mariah Carey, o Lionel Richie, o Stevie Wonder, η Brooke Shields, τα αδέρφια και η μικρή του κόρη είπαν τον τελευταίο αντίο στον Michael και κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Mariah Carey ερμήνευσε την επιτυχία των Jackson Five ''I' ll be there'', εμφανώς συγκινημένη. Απολαύστε το στο YouTube


Κάποιοι ίσως πουν ότι έγινε προσπάθεια αγιοποίησης αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη. Το σίγουρο είναι ότι με πολλά εκατομμύρια προσευχές, με τόσο πολύ αγάπη από τον κόσμο, θα αισθάνεται αγαλλίαση εκεί που πήγε.
Reblog this post [with Zemanta]

2 σχόλια:

fvasileiou είπε...

Η στιγμή που μίλησε η κόρη του ήταν συγκλονιστική. Ακόμα κι αν όσα έλεγαν οι προηγούμενοι ομιλητές ήταν υπερβολικά, ψεύτικα, εξυπηρετούσαν προσωπικές σκοπημότητες, ο σπαραγμός του εντεκάχρονου ορφανού ήταν τόσο πραγματικός... Ίσως η πιο πραγματική στιγμή της δημόσιας εικόνας του Τζάκσον.

Chris είπε...

Συμφωνώ Φώτη μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα τη στοργή και την αγάπη των γονιών τους. Αυτήν την πτυχή των ανθρώπων μόνο από τα παιδιά την μαθαίνεις.